Begeleid mediteren

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

EUR 30,- voor een meditatie sessie van een half uur

Eén van de meest inspirerende en krachtige dingen die je kan doen als mens is om te visualiseren wat je wenst te manifesteren in je leven, en om het dan werkelijk te laten gebeuren. De kracht van je gedachten zijn verbazingwekkend sterk en, wanneer gekoppeld met mindful praktijken zoals meditatie, kan je je mogelijkheid verhogen om het leven waar je werkelijk naar verlangt te verwezenlijken.

Herhaal het proces dat Fiona je aanleert één keer per week samen met je actie plan zodat je steeds krachtiger naar je doel toe werkt en je visie begint te beleven. Zien is geloven, dus gebruik je gedachten om je meest aantrekkelijke toekomst te creëren.

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

Of mail voor een online kennismaking : indio.fiona@gmail.com

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: