Reinig je plek

EUR 50,-

Fiona zal een uitgebreide wandeling maken door de gewenste ruimtes om deze te zuiveren, te beschermen en te zegenen. Het energetisch reinigen van ruimtes kan vanalles stimuleren, van het toenemen van monetaire welvaart tot een betere emotionele gezondheid. Door het gebruik van traditionele Shamanistische technieken, ceremoniële kruiden, veren, kristallen, rammelaars en met hulp van spirituele gidsen kan de energie onderzocht worden van de cliënt, objecten in de ruimte en de ruimte zelf. Energetisch reinigen is zeer geschikt voor appartementen, huizen, winkelruimtes, kantoren, bouwplaatsen en zeer griezelige kelders. Het is aan te raden om een ruimte reiniging één keer per jaar te laten doen of wanneer belangrijke levensveranderingen zich voordoen.

Energetisch reinigen is goed in de volgende situaties:

  • Je verhuist van een oude ruimte en wenst je energie te wissen.
  • Je verhuist naar een nieuwe ruimte en wenst de energie van de vorige eigenaar te wissen.
  • Je ervaart problemen met het verhuren of verkopen van een woning.
  • Er blijven zich steeds “pech” scenario’s voordoen in je ruimte.
  • Je denkt dat het spookt in je woning of grond.
  • Je hebt paranormale activiteit ervaren op je eigendom.

Een sessie begint met 1 uur. De grootte van de ruimte en de fijnere details van elk project zal de lengte van de tijd besteed aan de energetische reiniging bepalen.

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: