Intuitief ondernemen

EUR 50,-

Hoe ziet u uw professionele doelen? Met Fiona aan uw zijde kan u ontdekken waarop u dient te focussen, bouwen en manifesteren om uw doelen te bereiken. U krijgt de gelegenheid om uw behoeften (mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel) te bespreken. Fiona zal het onderliggende centrum van interesse vaststellen door gebruik te maken van uw eigen ingebouwd kompas, de creatieve expressie van uw ziel. Met behulp van kristallen, tarot kaarten en het praten met spirituele gidsen zal u toegang krijgen tot informatie met betrekking tot alle onderdelen van uw onderneming. Fiona heeft al 15 jaar ervaring als ondernemer, marketing consultant en analyst. Als succesvolle entrepreneur, is ze niet onbekend met de groeipijnen van startups, en ook vlot in de behoeften van merken met een internationaal karakter. Onderwerpen die aan bod komen zijn: merkidentiteit, kleuren voor uw logo, organigrammen, groei van uw zaak, omgaan met uw werknemers, manifesteren van nieuwe klanten, herstructurering van bestaande business modellen, reclamecampagnes, marketing initiatieven, en product design en innovatie.

Kortom, Fiona zal u helpen om uw professionele obstakels uit de weg te ruimen zodat u weer klare kijk krijgt op de zaak.

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: