Een tasje thee

EUR 30,-

Herkenbaar ?

  • Je hebt maar 30 minuten te sparen over de middag voordat je baas merkt dat je weg bent.
  • Je interne dialoog klinkt als volgt: hoe kan ik in hemelsnaam mijn gedachten het zwijgen opleggen om te mediteren? Hoe geraak ik uit de blockage van mijn huidige situatie? Hoe werk je met kristallen? Waarom is mijn liefdesleven een ramp? Heb ik een gids of een engelbewaarder? Moet ik van job veranderen?
  • Je bent iemand die nieuwsgierig is over een intuïtieve lezen of Shamanistische sessie en wil me voorafgaand ontmoeten voor je een volledige sessie boekt.
  • Je bent zelf op je eigen spirituele reis en hebt behoefte aan een mentor, inzicht of wekelijkse check-ins.
  • Je bent iemand die voelt alsof je een 6e zintuig hebt en bent op zoek naar begeleiding.

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

Of mail voor een online sessie : indio.fiona@gmail.com

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑