Intuitieve tarot lezing

Een tarot lezing voor je gemoedsrust

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

EUR 50,-

 

Een Tarot legging kan je begeleiden in onrustige emoties en vertroebelde gedachten. De Tarot kaartlegging weerspiegelt je verleden, je heden en een mogelijke toekomst en toont je een frisse kijk op je leven.

De meest pijnlijke momenten zijn die wanneer we verward zijn over hoe we ons voelen of onzeker over welke beslissingen of keuzes we moeten maken. In zulke tijden het kan echt helpen om wat inzicht te ontvangen – of dat nu een liefdes tarot of een goede oude Keltische Kruis legging is.

Met een heldere geest voel je je meer ontspannen, en kan je makkelijker beslissingen en keuzes maken. De Tarot kaarten raadplegen kan je helpen in contact te komen met je intuïtie, de beste gids te krijgen als het gaat om het maken van die moeilijke keuzes en beslissingen.

Fiona biedt je de mogelijkheid om fysiek te gaan zitten met iemand die bekwaam is in de kunst van het Tarot kaartlezen. Tevens streeft ze ernaar om je te voorzien van een beetje begeleiding en gemakkelijke toegang tot informatie. Hopelijk zal dit voor wat plezier zorgen, evenals inzichten en hoop voor de toekomst.

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

Of mail voor een online Tarot lezing : indio.fiona@gmail.com

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑