Droom interpretatie

EUR 50,-

Fiona is een dreamworker. Ze bestudeert de vorming van dromen en vervolgens analyseert ze de betekenis voor de dromer. De kunst bestaat erin terug te werken van het bewuste naar het onbewuste. Aangezien Fiona niet zelf de droom zag, gebruikt ze verschillende methoden om samen met jou de vrije associatie te kunnen maken. Vrije associatie is waar jij de droom beschrijft en zoveel mogelijk aspecten deelt waar dit op je leven zou kunnen inspelen. Fiona luistert aandachtig en zodra zij voldoende informatie heeft zowel over de droom als de emotionele toestand van de  dromer, is zij in staat om de droom beter te begrijpen. Deze informatie deelt ze terug met jou in een begrijpbaar formaat. Hiermee krijg je meer inzicht in aspecten waarvan je misschien niet bewust bent of niet bereid was om te delen.

“Mijn liefde is mijn werk en deze is gericht op Dromen en Destiny, een bewijs van de leidende kracht van onze dromen in vele levens.” Fiona koestert het belang van een evoluerende droom cultuur.

Heb je het gevoel dat je dromen je iets proberen duidelijk te maken ? Of blijft het gevoel van je droom je de hele dag nog achtervolgen ? Simpelweg, Fiona kan je helpen om de boodschap van je dromen te ontrafelen zodat je weer met een frisse start en een helder hoofd op weg kan.

Bel voor een afspraak : 0474/263.402

Of mail voor een online droom interpretatie : indio.fiona@gmail.com

Comments are closed.

Blog at WordPress.com.

Up ↑